Ձմեռային ազգագրական փառատոն․ազգային ուտեստեների պատրաստում

Ձմեռային ազգագրական փառատոնի շրջանականերում ուսումնասիրում ենք Վաղարշապատ՝ Էջմիածին քաղաքը, տեղի ազգայի ուտեստները, եկեղեցիկները, հուշարձանները։Փառատոնը կամփոփենք դեպի Էջմիածին ճամփորդությամբ։ Պատրաստում ենք ազգային ուտեստ՝ Էջմիածնի քյուֆթա։ Վարպետության դասը անցկացնում է 1.2 ջոկատի ճամբարական Լևոն Քուրքչիյանի մորաքույրը՝ Պետրոսյան Արմինեն։

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s